Vi tilbyder dig

De bedste produkter

både til private og professionelle

Interaktiv skærm til dine kunder

opsat på vare display

Reklamematerialer

til din markedsføring

B2B-login

med udførlige produktbeskrivelser

Kontakt os

6 + 11 =

FAQ

Produkter

Produkterne er fra Moeller Stonecare, der producerer et sortiment af kvalitetsprodukter. Sortimentet består af cirka 60 produkter, som er specielt designet til forskellige typer af overflader. Uanset om det er marmor, granit, kalksten, skifer, sandsten, keramik eller porcelænsfliser mm. , findes der produkter, som er specielt udviklet til rengøring, beskyttelse eller vedligeholdelse af det enkelte materiale, så de individuelle egenskaber bliver fremhævet. Alle produkter fra Moeller Stonecare er udviklet på baggrund af forskning og mange års erfaring – derfor påstår vi de fremstiller de bedste produkter på markedet.

Interaktiv skærm

Vi tilbyder opsætning af en tablet, hvor dine kunder selv kan lave opslag og søge information om de enkelte produkt. Der er både produktblade, billeder og video.

Reklamemateriale

Til brug i din markedsføring lægger vi løbende grafisk materiale på siden som du kan anvende.

Vi tilbyder også at udarbejde individuelle materialer efter dit ønske – til favorable priser via vores grafiske afdeling.

B2B-login

Som noget nyt tilbyder vi nu en B2B-side, hvor du og dine medarbejdere kan logge ind og få svar på de mere tekniske spørgsmål kunderne måtte have.